Over ons

Welkom bij Digital Desert

Leuk dat je wat meer over ons te weten wilt komen.

Our 6-D Process

Wie wij zijn

Digital Desert is gestart in 2011 met de volledige focus op zoekmachine optimalisatie. Niet alleen ranken we met veel succes websites van klanten, we hebben ook een enorm groot eigen portfolio aan platformen waarbij het verhogen van het organisch verkeer de prioriteit heeft.

Onze missie

Onze kennis over SEO delen en doorvoeren op websites van ondernemers die willen groeien. Al onze technieken hebben een bewezen track-record omdat we alles eerst testen op onze eigen platformen. Deze kennis willen we ook graag inzetten voor jouw business. 

Wat we doen

De beste zijn in Zoekmachine Optimalisatie (SEO). Voor alles met betrekking tot SEO, kun je bij ons terecht. Volledige SEO trajecten, waarbij we de hele website optimaliseren, tot aan een ‘losse dienstverlening’ waarbij elk onderdeel binnen SEO ‘los te bestellen is’.

01.

0-meting

Vragen die we beantwoorden zijn; hoe staat de website er nu voor? En welke pijlers binnen SEO gaan voor de meeste impact zorgen.

02.

Strategie gesprek

Alle resultaten uit de 0-meting worden besproken. We duiken dieper in de huidige situatie, maar we vertellen je ook graag meer over de quick-wins.

03.

Stap 1: Techniek

De website moet goed geïndexeerd kunnen worden door Google. Onze technische checklist van 150+ punten gaat daar zeker in helpen.

04.

Stap 2: Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek beschrijft je potentiele klant online. Daarnaast brengen we in kaart wat nu een #1 positie oplevert qua omzet.

05.

Stap 3: Content optimaliseren

Content optimaliseren is volgende stap. Dit doen wij aan de hand van onze bewezen checklist van 50+ punten. Per pagina dient dit uitgevoerd te worden.

06.

Stap 4: Linkbuilding

Wanneer de vorige stappen zijn doorlopen, zal de website al flink stijgen in Google. Het laatste zetje naar de #1 positie realiseren we door linkbuilding.

Waarom voor ons kiezen?

Ben je nog niet overtuigd van onze kennis? Laten we het nog eens proberen!

Naast ons klantenportfolio beheren we ook 20+ websites die allemaal organisch goed scoren in Google. Onze strategieën zijn dus bewezen en werken! Een voorbeeld is ons meest recente platform dat binnen 1 jaar van 0 naar 30.000 organische bezoekers per maand gegaan.

SEO leer je (nog) niet op school. Veel SEO informatie wordt online verzameld door artikelen te lezen van bedrijven/personen die hierover schrijven. Wij gaan echter nog een stapje verder en testen alle SEO technieken op onze eigen websites. Een leuk feitje is dat 50% van wat er op het internet staat over SEO, niet werkt. Wij weten wat er wel en niet werkt! 

Meer organische bezoekers en #1 posities in Google zijn leuk, maar niet het ultieme doel. Onze focus zal altijd omzetgroei zijn voor jou als ondernemer. Wij begrijpen ook dat een investering zicht terug moet verdienen.

Ervaring is in een vak als SEO enorm belangrijk. Uiteindelijk probeer je met SEO zo goed mogelijk het algoritme van Google te begrijpen. Echter kennen wij ook de slagen van de zweep als het aankomt op Google updates. Omdat we al zoveel veranderingen in de SEO markt hebben gezien, kunnen we hier ook veel makkelijker op anticiperen.

Er staat een compleet team van SEO specialisten klaar dat graag met je schakelt. Schakel je liever met een projectmanager, dat kan ook!

Wat leuke cijfers

Een data-driven aanpak betekent natuurlijk ook dat je veel cijfertjes kan delen. 

1
Tevreden Klanten
0 +
Websites in beheer
1 K+
Extra bezoekers gerealiseerd
1 K+
Links aange- maakt

Ontmoet het team

Het team bestaat uit gekwalificeerde SEO specialisten. Voor jouw campagne stellen we het meest geschikte team samen, waarbij we kijken naar specialisaties, ervaring  en natuurlijk enthousiasme.

Niels Emmen

SEO Specialist
niels@digitaldesert.nl

Vincent Aalders

Accountmanager
vincent@digitaldesert.nl

Temesgen Mertens

Projectmanager
temesgen@digitaldesert.nl

Ons team Serginho

Serginho Amatdanom

Linkbuilding Specialist

Luuk ons team

Luuk van de Rijt

SEO Specialist