Gratis Plan van Aanpak voor je SEO

Direct inzichtelijk waar kansen liggen

Krijg inzicht in de kansen op gebied van SEO en wij helpen je (zelf) de top posities in Google te bereiken!

Wat kun je verwachten van het Plan van Aanpak?

We gaan uitgebreid in op de drie pijlers binnen SEO, namelijk Techniek, Content en Linkbuilding. Per pijler geven we uitleg die relevant is voor jouw specifieke bedrijf en bijbehorende zoektermen. Na het stappenplan heb je een roadmap / SEO strategie liggen waarin exact staat beschreven hoe je naar de #1 positie in Google gaat.

Foto-Niels

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij nemen je bij de hand, voor elke niveau leerzaam!

SEO research van de markt

Zodra wij een stappenplan aanvraag binnen krijgen, gaan we direct van start met de SEO research. We gaan je bedrijfswebsite analyseren, concurrenten in kaart brengen en een strategie uitschrijven om hoger te scoren in Google.

Het Plan van Aanpak doornemen

Neem uitgebreid de tijd om het stappenplan rustig door te nemen. Het is flink wat informatie, dus neem de tijd ervoor. Zorg ervoor dat alles duidelijk is en dat je weet wat je dient te doen om naar de #1 positie in Google te komen.

icon-full-service

#1 Positie in Google bemachtigen

Nu je weet wat je te doen staat, is het een kwestie van uitvoeren. Verdeel de taken intern (of bij jezelf) en zorg ervoor dat je elke dag wat kleine taken afwerkt. Lukt het uiteindelijk toch niet? Wij zijn er altijd om je te helpen!

Waar wacht je nog op?

Een greep uit onze
klanten & partners

We zijn trots om voor deze klanten onze expertises in te zetten.

"Duidelijk, helder en begrijpelijk uitgelegd"

Zeer uitgebreid stappenplan besproken dat toegespitst was voor massagepraktijkeffleurage.nl. Duidelijk, helder en begrijpelijk uitgelegd.
Toos Heeffer
Eigenaar Massagepraktijk Effleurage