logo-72dpi

SEO uitbesteden?

Wil je stijgen in de resultaten van de zoekmachines, maar heb je geen idee hoe? Een SEO-actieplan helpt je op weg. Wij zetten de verbeterpunten én de vervolgstappen voor je op een rijtje, zodat je rankings en daarmee ook je paginabezoeken binnen no time stijgen.

Vrijblijvende SEO-hulp

Een SEO-geoptimaliseerde website staat aan de basis om online goed vindbaar te zijn. Naast vlijmscherpe content en een ijzersterke autoriteit door linkbuilding, moet je website ook onder de motorkap goed in elkaar zitten. Willen je rankings maar niet stijgen en heb je geen idee waar het aan ligt? Heb je al van alles geprobeerd en kun je wel wat hulp gebruiken? Vraag een gratis actieplan aan en ga aan de slag!

Wat is een SEO-actieplan?

Zit je website onder de motorkap slecht in elkaar, dan is de kans dat je écht hoogt eindigt in de zoekmachineresultaten niet heel groot. Maar ook niet-geoptimaliseerde content of een lage autoriteit door een missende linkbuildingstrategie zorgen voor stagnerende rankings. Een SEO-actieplan geeft jou inzicht in de situatie onder de motorkap en biedt je de juiste handvatten om je website zoekmachinevriendelijk te kunnen maken.

Krijg inzicht in je huidige situatie

Geniet van de hulp van ervaren SEO-specialisten

Ontvang een SEO-actieplan op maat

Profiteer van hogere rankings

Waarom Digital Desert?

SEO uitbesteden?

Lukt het maar niet om goede resultaten met SEO te behalen? Verdwaal je in de opties en heb je zelf eigenlijk ook geen tijd? Wil je toch betere rankings en organische groei in Google? Laat ons je helpen.

Ontvang je gratis actieplan ter waarde van €265

Je gratis actieplan wordt ontwikkeld door een van onze ervaren media-adviseurs. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek:

Ja, ik wil een actieplan ontvangen

Waar zijn wij goed in?

Lees hieronder meer over onze verschillende diensten.
Staat er ook iets voor jou tussen?

Meer leads

Goed ranken is leuk, maar het gaat om de extra klanten die je realiseert. Doelgerichte bezoekers doorsturen, daar zijn wij goed in.

icon-full-service

Full-service SEO

Wil je SEO niet zelf doen? Geen probleem, wij doen het werk en jij profiteert van het resultaat en dus extra klanten.

icon-technische

Technische SEO

Digital Desert zorgt ervoor dat de techniek van jouw website op orde is, zodat de zoekmachines jouw website beter beoordelen.

content-optimalisatie-icon

Content-optimalisatie

Succesvolle content optimalisatie vergt tijd en kennis, zowel technisch als inhoudelijk. Laat daarom je SEO teksten door ons optimaliseren.

Linkbuilding

Het vergaren van kwalitatieve links is lastig en zeer tijdrovend, laat ons dit voor je doen en focus zelf op andere belangrijke zaken.

audit-icon

Audits

Wil je weten hoe jij zelf aan de slag kan met SEO? Aan de hand van onze uitgebreide audits krijg je inzicht in alle verbeterpunten.

De 5 stappen tot jouw succes

We hebben een bewezen methode van ontwikkelen, lanceren en managen van jouw SEO campagne.

1

Analyse & eerste gesprek

We bekijken vooraf de mogelijkheden, voordat we op gesprek komen om kennis te maken met de huidige website, doelgroep en rankings.

2

Strategie & voorstel

Met jullie doelstellingen in kaart, werken we één strategie uit die past bij jullie wensen, doelstellingen en budget.
3

Ontwikkelen & implementeren

Zodra ons voorstel akkoord is gaan we direct aan de slag met de ontwikkeling van de strategie, om deze vervolgens te implementeren.
4

Leren & optimaliseren

Data gedreven leren, maar ook optimaliseren wij jullie strategie, om deze zo succesvol en schaalbaar mogelijk te maken.
5

Opschalen

Nu zijn wij er écht klaar voor. Jij ook?

Waarom SEO uitbesteden aan Digital Desert?

Omdat al onze technieken een bewezen track-record hebben. We testen namelijk alles eerst op onze eigen platformen. Deze kennis zetten graag in voor jouw business. Zodat ook jij kan profiteren van optimale vindbaarheid. Met deze strategie garanderen wij jouw succes.

Wat klanten over ons zeggen

Het bewijs van onze expertise

5/5

"Een echte vakidiot!"

Niels zorgt ervoor dat onze SEO perfect geoptimaliseerd is. Naast dat Niels een echte vakidioot is, is hij sociaal ook nog erg prettig in de omgang en oplossingsgericht. En het belangrijkste, de meetbare resultaten zijn erg goed!
Coen Vleugels
Art Director Vormgenoten
5/5

"Topgasten met verstand van zaken!"

Wij zijn met onze webshop Stickado.nl net de 4e maand in gegaan en de resultaten spreken voor zichzelf. Niels en zijn partner Vincent zijn twee top gasten met verstand van zaken. Daarnaast helpen ze enorm met de opbouw van onze online voetafdruk op alle vlakken. Je krijgt met een samenwerking met Digital Desert een persoonlijke benadering en toch een heel team dat voor je klaarstaat.
Jordy Persoons
Eigenaar Stickado

Digitaal kopje koffie doen?

Wij adviseren je graag

Ontvang je gratis actieplan ter waarde van €265

Je gratis actieplan wordt ontwikkeld door een van onze ervaren media-adviseurs. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek:

Ja, ik wil een actieplan ontvangen