Linkbuilding

 Linkbuilding

10x linkbuilding tips voor de perfecte SEO strategie!

Als je goede overtuigende teksten hebt geschreven voor je website, dan wil je ook graag dat die gelezen worden. Maar een goede tekst betekent niet automatisch dat hij snel gevonden wordt in de zoekresultaten online. Hiervoor moet je de juiste linkbuilding gebruiken en je tekst SEO proof maken. Maar hoe doe je dat eigenlijk als website eigenaar? Digital Desert helpt je en geeft je 10 linkbuilding tips. Meer websitebezoekers genereren doe je zo!

Linkbuilding is een strategie die zorgt dat jij interne links en links van andere website verzamelt naar jou eigen website. Zo bouw jij een netwerk van kwalitatieve links. Dit kunnen externe links zijn of binnenkomende links. Wanneer er veel relevante links (follow link(s)) naar jouw website zijn, bouw je goede autoriteit op. Door deze autoriteit ben je aantrekkelijker voor Google; we noemen dit citation flow. Hoe aantrekkelijker je bent voor Google, hoe hoger je website geplaatst wordt. Maar dit proces is complexer en moeilijker dan het lijkt. Alleen natuurlijk linkbuilding kan goede resultaten geven en leiden tot hogere organische posities. Onze experts geven je 10 tips!

De basis voor linkbuilding: de juiste content

Het allerbelangrijkste voor een hogere ranking en domein autoriteit is het hebben van de juiste content op je website. Als jouw website kwalitatief goede content bevat zoals teksten met belangrijke zoekwoorden en afbeeldingen zal er makkelijker naar jouw website gelinkt worden en ontstaat er een mooi natuurlijk linkprofiel met natuurlijke groei inplaats van onnatuurlijke groei. Content linken van je eigen website of andere websites is daarom erg belangrijk.

Backlinks relevant – Backlinks gerelateerd

Het is belangrijk om te zorgen voor de juiste backlink(s). Maar wat is dat precies? Het internet bestaat uit websites en al die websites bestaan weer uit verschillende pagina’s. Om te surfen tussen pagina’s gebruiken we links. Dit kunnen interne en externe linkbuilding zijn. Deze links verbinden alle pagina’s online met elkaar. Met linkjes verbindt je dus bepaalde onderwerpen of websites aan elkaar voor meer autoriteit online. Een backlink is niets meer of minder dan een link die de koppeling maakt tussen 2 websites. Waardevolle links zijn ontzettend belangrijk voor een betere SEO. Wanneer jij goede backlinks hebt op andere kwalitatieve websites zal dit meer verkeerd genereren naar jouw eigen website.

Maar nog een belangrijkere reden; het internet houdt je in de gaten! Hoe meer inkomende links je hebt naar je website, hoe hoger je uit de zoekresultaten zal komen. Google kijkt naar andere website die naar jouw website linken, om zo te bepalen hoe jouw website rankt in hun zoekmachine. Overigens wordt er niet alleen gekeken naar het aantal backlinks, maar uiteraard ook naar de kwaliteit daarvan. Daarom is een een goede strategie; super belangrijk. Dus linken maar!

Uitbesteden aan een bureau

Wil jij je SEO uitbesteden en ben je op zoek naar de beste linkbuilding strategie? Dan bij je bij Digital Desert aan het goede adres. Digital Desert is gestart in 2011 en is inmiddels een bekend bedrijf. Ons bureau heeft een solid proof strategie die we inzetten voor de websites van onze klanten. Met goede linkbuilding trek je meer bezoekers naar je website en geneer je meer klanten.

Maar waarom linkbuilding uitbesteden? Linkbuilding is een moeilijk proces wat met deskundigheid moet worden uitgevoerd en volgens een goede strategie. Wanneer dit niet gebeurd en jij een onnatuurlijk linkprofiel hebt, kan dit vergaande gevolgen hebben voor de vindbaarheid van jouw website. Digital Desert is een erkend linkbuilding bureau wat voor je klaar staat met professionele linkbuilding specialisten. Wij ondersteunen jou met het laten groeien van je bedrijf door verschillendetechnieken, voor meer organische vindbaarheid in de zoekmachines.

Werken Backlinks?

Digital Desert wil eruit springen tussen de vele SEO bureaus. Wij zorgen voor ijzersterke content met relevante zoektermen, een goed linkprofiel, goede uitgaande links van andere websites, de juiste eigen links, goede backlinks en we zorgen dat we de juiste follow link plaatsen waarmee jij meer website autoriteit zal krijgen en hoger in de zoekmachines terecht zal komen. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of een consult. Je linkbuilding uitbesteden was nog nooit zo makkelijk. Het is tijd om jouw website te linken aan de rest van het internet! Ben jij klaar voor de ultieme online autoriteit?